Simone

Mijn opvang staat voor:
– Liefdevolle opvang waar van alles valt te beleven en te doen. Waar je als kind jezelf kunt zijn en niet bang hoeft te zijn dat je over het hoofd wordt gezien of overprikkeld raakt.
– Waar ouders hun wensen kenbaar kunnen maken aan één vast persoon en samen met mij op zoek gaan naar de best mogelijke zorg voor hun kind.
– Kortom, een opvang waar je als ouder met gerust hart je kind naar toebrengt en waar je als kind met veel plezier naar toe gaat.

Ervaring als gastouder
Tijdens mijn HBO studie werkte ik tussen 2005 en 2010 als invalgastouder voor InterKid. Wanneer een gastouder voor lange tijd met vakantie ging, verzorgde ik in het huis van de gastouder of bij de ouders thuis de opvang. De opvangkinderen konden op deze manier bij elkaar en in dezelfde omgeving blijven. Activiteiten organiseren waar kinderen helemaal blij van werden, vond ik toen al leuk om te doen.

Mijn achtergrond
Ik ben begin 30 en heb de Hogere Hotelschool gedaan waarbij ik mij heb gespecialiseerd in gezonde voeding. Tot voor kort organiseerde ik vergaderingen en gezonde zakenlunches voor bedrijven. Door te werken als gastouder kan ik mijn passie voor gezonde en evenwichtige voeding nog steeds verwezenlijken en dit combineren met mijn gezin. Mijn klanten zijn nu alleen een stuk jonger geworden, heel aandoenlijk om ze te zien smullen en erg leuk om te doen.
Ik ben moeder van 3 zonen, waarvan de oudste naar school gaat. Ik woon samen met mijn man Ferenc.
Mijn moeder Joyce, die vroeger als muzieklerares heeft gewerkt, komt elke week langs om met de kinderen muziek te maken.

Mijn locatie
Ik woon in een ruim benedenhuis met tuin. Ik ga elke dag met de kinderen naar buiten. We spelen in de tuin met de ontdekkeuken en onderhouden de plantjes in ons moestuintje. Een paar keer per maand brengen we een bezoek aan de kinderboerderij ‘het Waaygat’, en Park Zorgvliet, waar we op avontuur gaan.

Wat we allemaal beleven
Ik vind het belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen en echte avonturen beleven. Door niet alleen actief met de kinderen bezig te zijn, maar ook op gezette tijden rustmomenten in te bouwen. Ik hanteer hiervoor een dagschema, met vaste eet- en slaapmomenten, afgewisseld met activiteiten. Voor kinderen tot 1 jaar pas ik het schema aan het ritme van het kind aan. Daarnaast kijk ik goed wat het kind kan en wil, vervolgens bied ik het kind aan wat het leuk vindt en waar het zich verder in kan ontwikkelen.
Per maand maak ik een planning van de activiteiten die ik met de kinderen wil gaan doen. Zo kan er op de planning staan dat ik kinderen wil uitleggen wat er in de winter allemaal met de natuur gebeurt. We lezen hier boekjes over, zingen liedjes, maken voedselslingers voor de vogels, we eten de wintergroenten en we kijken in het bos wat er allemaal is veranderd.

Meer informatie?
Mocht je na het lezen van dit stukje nieuwsgierig geworden zijn, neem dan gerust contact met mij op. Dit kan via gastouderbureau InterKid. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Ook kun je vrijblijvend een offerte bij InterKid opvragen, zodat je weet wat de opvang per maand gaat kosten.


Wilt u eens kennismaken met Simone, of kunnen wij een offerte voor u maken?
Neem dan contact op met InterKid of meld u vrijblijvend aan.

Overige informatie

Leeftijdscategorie 0-4
Uurtarief € 5,90
Soort woning Benedenwoning
Buitenspeelmogelijkheden Tuin, park, strand, kinderboerderij
Huisdieren Kat

Beschikbaarheid

's Ochtends 's Middags
Maandag X X
Dinsdag X X
Woensdag
Donderdag X X
Vrijdag
Simone