Juliette
(Vogelwijk)

Gastouderopvang bij Juul

Graag stel ik mij aan je voor als een enthousiaste, lieve , creatieve, zorgzame  en ondernemende gastouder.

Mijn opvang staat voor:

– Liefdevolle opvang waar van alles valt te beleven en te doen. Waar je als kind jezelf kunt zijn en niet bang hoeft te zijn dat je over het hoofd wordt gezien of overprikkeld raakt.

– Waar ouders hun wensen kenbaar kunnen maken aan één vast persoon en samen met mij op zoek gaan naar de best mogelijke zorg voor hun kind.

–  Opvang waar je als ouder met gerust hart je kind naar toebrengt en waar je als kind met veel plezier naar toe gaat.

– Ontdekken en avonturen beleven.

– Consequent zijn is voor mij het sleutelwoord, als kinderen weten waar zij aan toe zijn, geeft dit voor iedereen rust en duidelijkheid.

– Ik vind het ook erg belangrijk dat de kinderen zich zelf kunnen zijn, en zich op hun gemak voelen.

– Luisterend oor

– creatief en ondernemend

– gezonde voeding

Ervaring

Ik  heb al ruim 10 jaar ervaringen in het werken met kinderen. Heb  7 jaar een bedrijf in kinderfeestje, daarnaast heb ik altijd fulltime als oppas gewerkt bij de ouders thuis.

Mijn achtergrond

Ik ben geboren in 1991 en moeder van een dochter en wij wonen samen met mijn vriend en Lewis haar papa Kai . Ik heb een opleiding voor marketing communicatie, evenement management en ondernemersacademie gedaan . Tijdens de ondernemersacademie heb ik mijn bedrijf Jet & Job kinderfeestjes opgericht (2011) Daarnaast organiseerde ik veel feesten en partijen en deed ik daar  ook de aankleding van.

Naast mijn bedrijfje werkte ik als oppas . Door te werken als  oppas kon ik mijn liefde voor  kinderen en ondernemen kwijt.

Mijn locatie

Ik woon in een ruim huis met win tuin. Ik ga elke dag met de kinderen naar buiten ben erg ondernemend en in voor avontuur. Bezoekjes aan de kinderboerderij , speeltuinen , strand , bos vind ik dan ook heerlijk om te ondernemen met de kinderen. Of om aan te sluiten bij muziekles , knutselactiviteit op locatie  of een dansles. Hutten bouwen in de woonkamer of  samen koekjes bakken of de lunch maken en natuurlijk in de tuin spelen.

Wat we allemaal beleven

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen en echte avonturen beleven. Door niet alleen actief met de kinderen bezig te zijn, maar ook op gezette tijden rustmomenten in te bouwen. Ik hanteer hiervoor een dagschema, met vaste eet- en slaapmomenten, afgewisseld met activiteiten. Voor kinderen tot 1 jaar pas ik het schema aan het ritme van het kind aan. Daarnaast kijk ik goed wat het kind kan en wil, vervolgens bied ik het kind aan wat het leuk vindt en waar het zich verder in kan ontwikkelen.

Elke week staat er een thema centraal bij mij .Met dit thema onderneem ik activiteiten en leer ik de kinderen spelenderwijs hierover.

Voor € 3,50 kan je kindje ’s-avonds gezellig mee-eten als je dit tijdig aangeeft.

Ik kijk er naar uit om  kennis  te maken met jou en je kind(eren)!

Liefs Juliette

Overige informatie

Leeftijdscategorie 0-4
Uurtarief € 6,70
Soort woning Huis met tuin
Buitenspeelmogelijkheden Tuin, kinderboerderij, speeltuinen, strand, bos
Huisdieren

Beschikbaarheid

's Ochtends 's Middags
Maandag
Dinsdag X X
Woensdag X X
Donderdag X X
Vrijdag

Vogelwijk

jet-job.nlJuliette
(Vogelwijk)


Vogelwijk

jet-job.nl