Kathy
(Scheveningen)

Gastouderopvang De Blommetjes

Ik ben Kathy, moeder van Valerio (2018), Alani (2020) en bonusmoeder van Liv (2010). In 2020 ben ik gestart in het mooie Scheveningen als gastouderopvang De Blommetjes.

Ik ben vrolijk, spontaan en flexibel, en vind ik zelf actief met de kinderen (mee)doen leuk en belangrijk. De kinderen worden opgevangen in een veilig thuis waar we bewust bezig zijn met positief opvoeden. Er is veel speelruimte en een kleine tuin, in ons thuis mogen de kinderen hun eigen ik zijn en krijgen zij de ruimte om spelenderwijs te leren en ontdekken op hun eigen tempo. In de omgeving spelen we in een afgesloten speeltuin, hebben we het strand om de hoek en een kinderboerderij.

Ik houd het kleinschalig en vang 4 kindjes op, hierdoor kan ik ieder kind meer persoonlijke aandacht geven. De kinderen die bij de Blommetjes opgevangen worden, worden van begin tot eind goed verzorgd. Ontbijt, lunch, tussendoortjes, drinken en luiers zitten erbij inbegrepen. Ik wil zoveel mogelijk uit handen nemen van de ouders, daarom heb ik ook flessen, tuitbekers, spenen en kleding op voorraad/reserve. Het enige wat de ouders meegeven is de flesvoeding, setje schone kleren en evt. pyjama.

De kinderen krijgen een heen-en-weer boekje mee zodat we alles goed kunnen bijhouden.


Wilt u eens kennismaken met Kathy, of kunnen wij een offerte voor u maken?
Neem dan contact op met InterKid of meld u vrijblijvend aan.

Overige informatie

Leeftijdscategorie 0-4
Uurtarief € 6,50
Soort woning Benedenwoning
Buitenspeelmogelijkheden Tuin, speeltuin, strand, kinderboerderij
Huisdieren Twee katten

Beschikbaarheid

's Ochtends 's Middags
Maandag X X
Dinsdag X X
Woensdag
Donderdag X X
Vrijdag

Scheveningen


Kathy
(Scheveningen)


Scheveningen