Julia
(Bezuidenhout)

Matrjushka

Samen met mijn vriendin Jane organiseer ik sinds 2007 kleinschalige kinderopvang via InterKid. Onze eigen kinderen zijn al groot en met veel plezier stimuleren wij spelenderwijs de ontwikkeling van jonge kinderen. Wij zijn beiden universitair geschoold, Jane heeft Engels gestudeerd en komt oorspronkelijk uit Oekraïne en ikzelf heb logopedie gestudeerd en kom uit Rusland. Onze opvang is meertalig: Nederlands, Engels en Russisch.

Wat onze opvang zo speciaal maakt is dat wij samen op de groep staan en maximaal 6 kinderen per dag opvangen, in een speciaal daarvoor ingericht appartement op de eerste etage. Hierdoor kunnen wij gerichter inspelen op de (taal)ontwikkeling en de individuele behoeftes van de kinderen.
Zo gaan de oudere kinderen vaker naar buiten, helpen mee op de kinderboerderij en oefenen zij hun grove motoriek in de grote speeltuin die maar 2 minuten lopen is van onze woning. De baby’s kunnen dan nog wat langer blijven slapen en daarna gaan ze ook lekker mee naar buiten. Bij mooi weer zetten we hen in het gras of gaan we samen voorzichtig de schapen aaien.

Tussen de middag wordt er warm gegeten

‘s Middags wordt er bij ons warm gegeten en rond 14 uur starten wij voor de kinderen vanaf 2 jaar ons educatieve programma. Dit doen wij natuurlijk alleen als het kind er aan toe is en het ook leuk vindt om te doen. Kinderen leren bijvoorbeeld vormen te sorteren van groot naar klein, kleuren benoemen en tellen. Kinderen krijgen afhankelijk van de taal die zij spreken afzonderlijke taalondersteuning, door de kinderen aan te spreken in hun eigen taal, liedjes te zingen en boekjes te lezen. Omdat de opvangruimten volledig zijn ingericht voor kinderen, kunnen de allerjongsten gerust al kruipend door het hele huis op ontdekkingstocht gaan. Kinderen kunnen in verschillende ruimten spelen en slapen waardoor we optimale rust en ruimte kunnen bieden.

AnpLNR_Q6WQkvp-6PJb3JWonJ6dfxxjiksXvRz8nLxqx vormen

Wilt u eens kennismaken met Julia & Jane, of kunnen wij een offerte voor u maken?
Neem dan contact op met InterKid of meld u vrijblijvend aan.

Overige informatie

Leeftijdscategorie 0-4
Uurtarief € 7,30 (2024)
Soort woning Bovenwoning
Buitenspeelmogelijkheden Kinderboerderij, speeltuin
Huisdieren geen

Beschikbaarheid

's Ochtends 's Middags
Maandag X X
Dinsdag X X
Woensdag X X
Donderdag X X
Vrijdag X X

Julia
(Bezuidenhout)


Bezuidenhout

www.matrjushka.nl


GGD-rapporten