Michèle

Zoekt u een liefdevolle, zorgzame, gedegen en zakelijke gastouder, dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Al 19 jaar werk ik met veel plezier professioneel als gastouder. Liefdevolle opvang, structuur, regelmaat, cultuur, natuur en een fijne sfeer zijn de kernwaarden van mijn werk.
Iedere dag wandelen we ’s ochtends in het nabij gelegen Haagse Bos en genieten we van de natuur. Met oog voor detail breng ik de kinderen daarvoor liefde en respect bij. Mooie boeken voorlezen is bij mij thuis een geliefde bezigheid (bv. van uitgeverij Lemniscaat). Ook beluisteren we muziek zoals De Vuurvogel van Stravinsky van het London Philharmonic Orchestra o.l.v. Haitink. Ik leg de kinderen het spannende verhaal uit aan de hand van het bijbehorende CD-boek speciaal voor kinderen gemaakt. Ik speel piano en samen met de kinderen zingen we kinderliedjes. Zodra de kinderen er aan toe zijn en het leuk vinden, leer ik ze “Ik zag twee beren broodjes smeren, ó dat was een wonder” als eerste op de piano spelen. Maar soms is het ook lekker stil. Ik besteed veel aandacht aan het socialisatieproces tussen de kinderen onderling. Er heerst dan ook een fijne en ontspannen sfeer.

Ik werk als zzp’er en ben ingeschreven bij de KvK. Mijn gastouderopvang is geregistreerd in het LRK (Landelijk Register Kinderopvang). En ik bezit alle benodigde diploma’s. Vanaf 1999 tot 2017 werkte ik samen met de landelijk bekende organisatie Kinderopvang Gastouderopvang Humanitas. Vanwege een wijziging in het werkterrein van Humanitas (opheffing van de gastouderopvang activiteiten) ben ik per 1 januari 2017 aangesloten bij het gastouderbureau Interkid.
Bent u een hoger geschoold(e) ouder of paar en bent u geïnteresseerd, dan kunt u contact met mij opnemen. Bij voorkeur tussen 20.00-21.00 uur als u mij even rustig wilt spreken.
U kunt ook uw gegevens per e-mail toesturen, dan bel ik u op.

…”Kinderen zaai je en kleinkinderen oogst je”….

Julia Mahler

Relevante opleidingen en certificaten
EHBO (2-jaarlijks herhaald)
VOG (oktober 2013)
EVC-gastouderopvang (2010)
Propedeuse pedagogiek, Universiteit Leiden (2005)


Wilt u kennismaken met Michèle, of een vrijblijvende offerte?
Neem dan contact op met InterKid of meld u vrijblijvend aan.

Overige informatie

Leeftijdscategorie 0-4
Uurtarief € 6,25
Soort woning Bovenwoning
Buitenspeelmogelijkheden Haagse Bos, speeltuin
Huisdieren -

Beschikbaarheid

's Ochtends 's Middags
Maandag X X
Dinsdag X X
Woensdag X X
Donderdag X X
Vrijdag X X

Bezuidenhout

www.childrengarden.nlMichèle


Bezuidenhout

www.childrengarden.nl