Quraisha
(Venen, oorden en raden)

Beste ouders,

Mijn naam is Quraisha en ik heb in Suriname mijn pedagogische opleiding als leidster afgerond.
Sinds 2016 woon ik in Nederland, samen met mijn man en twee zoontjes (2018 en 2020). Ik spreek goed en correct Nederlands en sta open voor alle culturen.
Binnen mijn opvang kunnen kinderen kennismaken met de dagelijkse dingen om hen heen. Diversiteit van onze samenleving en de natuur, spelen hierin een belangrijke rol. Dit houdt in dat ik boekjes voorlees, liedjes zing en activiteiten doe waar elk kind zich in zal herkennen. Ik word hierin bijgestaan door gastouderbureau InterKid. Het bureau zal mij hierin begeleiden en voorzien van educatie materiaal.

Ik woon in een mooi ruim huis met meerdere slaapkamers en achtertuin, dicht in de buurt van speeltuinen, bos en kinderboerderij. Veel naar buiten gaan, op zoek naar alles wat groeit en bloeit, samen met de kinderen onze moestuintjes verzorgen, (leren) spelen in onze huishoek, aan de slag met constructiematerialen, zijn allemaal activiteiten waarmee ik de opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar zo leuk mogelijk mee maak.

Ik ben 5 dagen per week geopend van 7.00 tot 18.00 uur. De minimale afname is 7 uur per dag. Mijn tarief is € 6,- per uur. Ouders nemen zelf luiers en flesvoeding mee.

Mocht u geïnteresseerd zijn in mijn opvang, neem dan contact op met InterKid. Daarna kunt u met mij kennismaken om te kijken of er een wederzijdse klik is.


Wilt u eens kennismaken met Quraisha, of kunnen wij een offerte voor u maken?
Neem dan contact op met InterKid of meld u vrijblijvend aan.

Overige informatie

Leeftijdscategorie 0-4
Uurtarief € 6,10
Soort woning Eengezinswoning
Buitenspeelmogelijkheden speeltuinen, bos en kinderboerderij
Huisdieren

Beschikbaarheid

's Ochtends 's Middags
Maandag X X
Dinsdag X X
Woensdag
Donderdag X X
Vrijdag X X

Venen, oorden en raden


Quraisha
(Venen, oorden en raden)


Venen, oorden en raden