Over InterKid

Gastouderbureau InterKid is in 2004 opgericht door Pam Brumleve en Fred Kueter.

Pam Brumleve heeft educatie en communicatie gestudeerd in Amsterdam en is moeder van twee kinderen. Sinds 1997 richt zij zich op de ontwikkeling van kinderen en hoe je de wereld om hen heen op een speelse manier inzichtelijk kan maken.

Explorium

Na haar studie heeft zij voor diverse voorlichtingsdiensten van de overheid gewerkt en in 1999 is zij gestart met Explorium. Dit bedrijf ontwikkelt techniek en natuurworkshops voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

R0010013

Explorium Kinderopvang

In 2002 opende zij een kleinschalig kinderdagverblijf: Explorium Kinderopvang. Wat deze opvang zo uniek maakte was dat kinderen al op heel jonge leeftijd echte avonturen beleefden; met de bakfiets naar het strand, hutten bouwen in het bos, vliegtuigen kijken op Rotterdam Airport, musea bezoeken, dieren verzorgen op de boerderij. De opvang was een groot succes en besloten werd om samen met een aantal andere moeders meer van dit soort locaties te openen in de vorm van gastouderopvang.

Gastouderbureau InterKid in Den Haag

In 2004 startte Pam samen met haar man Fred Kueter, Gastouderbureau InterKid. Een bureau dat zich inzet voor kleinschalige en avontuurlijke opvang, waarbij niet het commerciële belang, maar het belang van het kind voorop staat. InterKid werkt al bijna 20 jaar samen met zo’n 25 gastouders in Den Haag. Het bureau is hierdoor overzichtelijk, transparant en beheersbaar.
De klanten van InterKid zijn veelal zelf werkzaam in het onderwijs of werkzaam voor Internationale organisaties. Ze zijn kritisch en willen waar voor hun geld. De aanpak van InterKid is persoonlijk, flexibel en service gericht. Klik hier voor meer informatie over Interkid Gastouderbureau in Den Haag.

Pam Brumleve

Pam Brumleve

Fred Kueter

Fred Kueter

Pam Brumleve

Pam Brumleve

Fred Kueter

Fred Kueter