Anne
(Bloemenbuurt)

Gastouderopvang Groen

Beste ouders/verzorgers,

Ik ben Anne (1989), en samen met mijn man en twee kinderen (2016&2018) woon ik in de bloemenbuurt in Den Haag. Al sinds mijn 16e pas ik graag op kinderen. Na de havo ben ik dan ook de pabo gaan doen en werkte ik als bijbaan in de kinderopvang. Uiteindelijk heb ik een aantal jaar in het Praktijkonderwijs voor de klas gestaan en dus ervaring met kinderen van 0 t/m 18 jaar.

Buiten zijn
Vanuit onze fijne bovenwoning zijn er dichtbij tal van mogelijkheden om buiten te zijn (speeltuinen, kinderboerderij, park, bos, duinen en strand) en dit doe ik dan ook iedere dag met de kinderen.

Ik streef ernaar om iedere dag minstens 1,5 uur buiten te zijn met de kinderen. (Ja, ook in de winter)

Spel & Speelgoed
Naast buitenspelen vind ik de ontwikkeling van ieder kind belangrijk en besteed ik aandacht aan creatief en sensitief spel, hierbij speel ik in op wat de kinderen bezighoudt.

We spelen en werken bijvoorbeeld rondom de seizoenen en feestdagen, maar ook als we buiten een slak vinden of een kindje erg bezig is met dieren oid speel ik daarop in met liedjes en creatieve activiteiten.

Bij ons in huis vind je veel houten speelgoed en open einde speelgoed (o.a. Grimms, Grapat, Holztiger) en is er materiaal aanwezig voor verschillende niveaus en ontwikkelingsgebieden zoals; grote/kleine kralen om te rijgen, insteek- en legpuzzels, boetseerklei, insteek mozaïek, bouwmaterialen, keuken en poppenspullen, knutselmateriaal, en een kast vol kinderboeken.

Voeding
Gezonde voeding is belangrijk. Zeker voor opgroeiende kinderen. Van huis uit ben ik vegetariër en de kinderen die bij ons zijn zullen dan ook vegetarisch te eten krijgen. Ik vind het leuk om gevarieerd te eten met de kinderen en bied bij iedere maaltijd fruit en/of groente aan. Denk bijvoorbeeld aan een kopje soep of rauwkost bij de lunch, of af en toe eens spinaziepannenkoeken.

Bij allergieën of bepaalde wensen wat betreft voeding houd ik daar natuurlijk rekening mee.

Wasbare producten
Omdat wij duurzaam leven belangrijk vinden gebruiken wij zoveel mogelijk herbruikbare en wasbare producten. Ik gebruik bijvoorbeeld wasbare doekjes voor de handen en gezichten en mocht u dat willen kan ik uw kind wasbaar luieren in de opvang.

Positief opvoeden
Uitleggen waarom iets wel- of niet kan, uitgaan van wat wél kan en respecteren van elkaars gevoelens en grenzen vind ik belangrijk in de omgang met kinderen. Consequent zijn biedt duidelijkheid en rust en zorgt voor de kinderen voor een gevoel van voorspelbaarheid en veiligheid.
Binnen deze veilige grenzen mag er veel en vind ik het ontzettend leuk om kinderen te stimuleren om zelf iets te bedenken of proberen. Ze kunnen vaak meer dan wij (en zij zelf) denken!

Openingstijden en tarieven
Gastouderopvang Groen is geopend van 7:30-18:00 uur op dinsdag, donderdag en vrijdag. Met een minimale afname van 8 uur opvang per dag.


Wilt u eens kennismaken met Anne, of kunnen wij een offerte voor u maken?
Neem dan contact op met InterKid of meld u vrijblijvend aan.

Overige informatie

Leeftijdscategorie 4 mnd-4 jaar
Uurtarief € 7,50 exclusief luiers en flesvoeding (2024)
Soort woning Eengezinswoning
Buitenspeelmogelijkheden Tuin, speeltuinen, kinderboerderij, park, bos, duinen & strand
Huisdieren

Beschikbaarheid

's Ochtends 's Middags
Maandag
Dinsdag 🟢 🟢
Woensdag
Donderdag 🟢 🟢
Vrijdag 🟢 🟢

how to embed google map on website

Bloemenbuurt www.gastouderopvanggroen.nl


GGD-rapporten

Anne
(Bloemenbuurt)


how to embed google map on website

Bloemenbuurt www.gastouderopvanggroen.nl


GGD-rapporten