Esmée
(Heesterbuurt)

Graag stel ik mij aan je voor als een enthousiaste, creatieve jonge dame (’89) en als de trotste eigenaresse van kinderopvang Aan de Hand! Daarnaast ben ik oprecht, geduldig en zachtaardig maar vooral een gelukkig mens; ik kan genieten van de kleine dingen. Ik geloof in mijzelf en vertrouw op mijn eigen kunnen, kennis en ervaringen. Zelfverzekerd sta ik achter Aan de Hand.

Bij Aan de Hand krijgt elk kind het vertrouwen alles zelf te kunnen, ontvangt het onvoorwaardelijke liefde zodat het zelfverzekerd de wereld inkijkt, voelt het zich gerespecteerd op het pad dat het bewandelt en ervaart het de veiligheid om te kunnen exploreren.

Aan de Hand is dé plek waar het spel van het kind centraal staat. Spel is namelijk de wereld ontdekken. Spel is verwerken. Spel is zelfontplooiing. Spel is vaardigheden eigen maken. Spel is gewoon zovéél meer dan alleen maar spelen. Als gediplomeerd spelbegeleider weet ik: spel is dé taal van het jonge kind!

Aan de Hand biedt opvang waar opgevoed wordt vanuit contact en verbinding. Het kind wordt gehoord en gezien en er wordt gesproken volgens de communicatievaardigheden van How2talk2kids. Kinderen worden niet gestraft en alle gevoelens en emoties mogen er zijn. De kinderen worden beloond door middel van intrinsieke beloning en niet resultaatgericht. Ik wens elk kind een plekje bij Aan de Hand omdat het een fijne plek is om op te groeien.

Aan de Hand zit op de Mient in een ruim huis met achtertuin. De kinderboerderij is op de hoek, het strand en het bos zijn goed bereikbaar. We gaan elke dag op avontuur waarna we met gezonde trek aan tafel lunchen. Bij Aan de Hand is de voeding verantwoord en bewust. Het spelmateriaal is duurzaam en de opvang is huiselijk. Deze kleinschaligheid heeft nu mijn voorkeur na ruim acht jaar ervaring bij diverse kinderdagverblijven.

Ik maak graag kennis met jou en je kind(eren)! Voel je vrij om mij te benaderen.

Groetjes Esmée.


Wilt u kennismaken met Esmée of een offerte? Neem dan contact op met InterKid of meld u vrijblijvend aan.

Overige informatie

Leeftijdscategorie 1-4
Uurtarief € 8,15 (10 uur per dag) (2024)
Soort woning Benedenwoning
Buitenspeelmogelijkheden Tuin, kinderboerderij
Huisdieren Konijnen

Beschikbaarheid

's Ochtends 's Middags
Maandag 🟢 🟢
Dinsdag 🟢 🟢
Woensdag
Donderdag 🟢 🟢
Vrijdag

how to embed google map on website

Heesterbuurt

www.aan-de-hand.nl


GGD-rapporten

Esmée
(Heesterbuurt)


how to embed google map on website

Heesterbuurt

www.aan-de-hand.nl


GGD-rapporten