Jorinde

Jorinde
(Valkenboskwartier)

Gastouderopvang De Kleine Regenboog

Ik ben Jorinde, moeder van drie zoons. Tygo (2014), Samuel (2019) en Daniël (2022).
Sinds ik mij kan herinneren ben ik al bezig met baby’s en kleine kinderen. Uren speelde ik met poppen, verzorgde ze alsof het mijn eigen kinderen waren. Al heel jong wist ik dan ook dat ik later moeder wilde worden. En ik kon eigenlijk niet wachten tot het moment daar was.

Van jongs af aan heb ik veel opgepast, later een aantal jaar in de kinderopvang gewerkt waarna ik de overstap maakte naar de kinderpsychiatrie.

Nu is het tijd voor een volgende stap. Na een aantal jaar, volledig thuis, met de kinderen te hebben kunnen zijn voel ik nu het verlangen om mijn huis open te stellen voor andere kinderen. Om ze een warme en liefdevolle plek te bieden. Ze mee te nemen naar mooie plekken in de natuur. Samen boekjes lezen op de bank, spelen en eindeloos zingen.

Ik heb een Vrije School achtergrond. Zelf gebruik ik in de opvoeding elementen uit de antroposofie en natuurlijk ouderschap. Waarbij ik met name mijn moedergevoel volg en van daaruit handel. Ik geef graag ruimte aan het kind om op ontdekking te kunnen gaan, zijn/haar innerlijke impulsen te kunnen volgen. Waarbij ik het belang van regelmaat en ritme niet uit het oog verlies.
Ik hou van natuurlijke materialen en wij eten biologisch.

Kernwoorden die mijn opvang typeren zijn. Rust, vertrouwen, aandacht, liefdevolle grenzen, ontdekken, natuur en gezonde voeding.


Wilt u eens kennismaken met Jorinde, of mogen wij een offerte voor u maken?
Neem dan contact op met InterKid of meld u vrijblijvend aan.

Overige informatie

Leeftijdscategorie 0-4
Uurtarief € 7,95 (2024)
Soort woning Benedenwoning
Buitenspeelmogelijkheden Tuin
Huisdieren

Beschikbaarheid

's Ochtends 's Middags
Maandag
Dinsdag 🟢 🟢
Woensdag
Donderdag 🟢 🟢
Vrijdag

how to embed google map on website

Valkenboskwartier

GGD-rapporten
Jorinde

Jorinde
(Valkenboskwartier)


how to embed google map on website

Valkenboskwartier

GGD-rapporten