Kim
(Duinoord)

Gastouderopvang “De Hommel” wordt verzorgd door Kim Buters. Zij biedt kleinschalige en professionele kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van nul tot vier jaar.
Samen met haar man en twee zoontjes (2016 en 2018), woont zij in de wijk Duinoord in Den Haag.

“Ik ben opgeleid als vrijeschoolleerkracht en dat zie je terug in ons huis en in mijn handelen.

Ik vind het belangrijk de dingen met aandacht te doen, samen met de kinderen. De tijd nemen voor een mooie tekening, geduldig wachten tot het brooddeeg gerezen is en dan lekker smullen van het zelfgemaakte brood. Onderweg stoppen we regelmatig even om te kijken naar een mooi spinnenweb, of iets anders dat onze aandacht trekt. We stoppen een aardappel in de grond en verwonderen er ons dan maanden later over dat er nu zoveel meer zijn. Door het zelf te doen ervaren de kinderen hoe room boter wordt.

Ik ga graag met de kinderen op stap. Lekker naar buiten; boodschappen doen, picknicken in het park naar het bos of naar de kinderboerderij. Met mooi weer, maar ook in wind en regen, en dan warmen we thuis op voor de open haard. We stallen de gevonden schatten uit of knutselen ermee.

Ik zing met veel plezier en bespeel verschillende instrumenten. Ik deel mijn liefde voor muziek graag met kinderen. Onderweg vrolijk zingen in de bakfiets en thuis aan de slag met muziekinstrumenten en muziekspelletjes.

Samen vieren we het jaar: door aandacht te besteden aan de seizoenen en toe te leven naar feesten als Sint-Maarten en Sinterklaas. Door erover te zingen en te lezen en door het huis gezellig te maken met lichtjes en zelf geknutselde versieringen.

We eten en drinken biologisch en veel van ons speelgoed is gemaakt van natuurlijke materialen.”


Wilt u eens kennismaken met Kim, of kunnen wij een offerte voor u maken?
Neem dan contact op met InterKid of meld u vrijblijvend aan.

Overige informatie

Leeftijdscategorie 0-4
Uurtarief € 7,45 (2024)
Soort woning herenhuis
Buitenspeelmogelijkheden tuin, strand, park, kinderboerderij
Huisdieren hondje

Beschikbaarheid

's Ochtends 's Middags
Maandag 🟢 🟢
Dinsdag 🟢 🟢
Woensdag
Donderdag 🟢 🟢
Vrijdag

how to embed google map on website

Duinoord


Kim
(Duinoord)


how to embed google map on website

Duinoord