Romy
(Scheveningen)

Gastouderopvang Villa Feetje bestaat sinds 2008 en is een initiatief van Romy Knetemann. Voordat zij Villa Feetje opstartte was Romy al enige jaren actief als gastouder aan huis in Benoordenhout. Vanaf november 2018 werkt zij vanuit de Rotterdamsestraat in Scheveningen.

Villa Feetje combineert professionele kinderopvang met de geborgenheid van een huiselijke sfeer. Uw kind kan bij ons binnen of in de tuin spelen, mee boodschappen doen en natuurlijk lekker mee-eten alsof hij of zij thuis is.
Doordat we met een kleine verticale groep werken van maximaal 5 kinderen tussen 0 en 4 jaar, is uw kind verzekerd van veel persoonlijke aandacht en verzorging.

In Villa Feetje houden wij ook rekening met verschillende persoonlijke behoeften van uw kind, of dit nu een bepaald voedselpatroon is of dat we uw kind wat meer verzorging dan bij een reguliere opvang moeten geven, met liefde bieden wij uw kind deze extra aandacht. Ook kunnen de kinderen iedere dag om vijf uur aanschuiven voor een verse warme maaltijd!


Wilt u kennismaken met Romy, of een offerte?
Neem dan contact op met InterKid of meld u aan.

Overige informatie

Leeftijdscategorie 0-13
Uurtarief € 7,50 (BSO € 12,50) (2024)
Soort woning Benedenwoning
Buitenspeelmogelijkheden Tuin, strand
Huisdieren 2 teckels

Beschikbaarheid

's Ochtends 's Middags
Maandag 🟢
Dinsdag 🟢
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

how to embed google map on website

Scheveningen

www.villafeetje.nl

GGD-rapporten

Romy
(Scheveningen)


how to embed google map on website

Scheveningen

www.villafeetje.nl

GGD-rapporten