Suzanne
(Leyenburg)

Mijn naam is Suzanne en ik ben moeder van 4 kinderen. Ik woon in een huis met voor en achtertuin in een gezellige straat dicht bij het Leyenburgziekenhuis. Ik woon samen met mijn man en 4 kinderen uit 2017, 2014, 2010 en 2008. Mijn kinderen heten Nisse, Linus, Midas en Veerle. We hebben geen huisdieren.

Werken met kinderen is al jaren lang mijn passie. Nu mijn jongste sinds januari 2021 naar de basisschool gaat, heb ik besloten om van mijn langgekoesterde droom mijn beroep te maken. Mijn jongste twee kinderen gingen jaren lang naar gastouders van InterKid. Ik weet hierdoor zelf goed wat deze kleinschalige opvang voor u en uw kind kan betekenen. U heeft te maken met ĂŠĂŠn pedagogische medewerker en de groep kinderen zijn vrij constant. Hierdoor is het mogelijk om een hechte vertrouwensband op te bouwen, wat weer goed is voor de ontwikkeling van uw kind en het contact tussen u en mij.

Ik heb de gastouderopleiding succesvol afgerond en samen met InterKid heb ik mij gespecialiseerd in het bieden van opvang waar aandacht is voor de natuur en de dagelijkse dingen om ons heen. De natuur is terug te vinden in de moestuin en buiten keuken achter mijn huis, het regelmatige bezoek aan de kinderboerderij en speeltuinen in de buurt. Speelgoed en activiteiten met natuurlijke materialen, afgewisseld met voorlezen, zingen van liedjes en dansen op muziek. Voor de allerkleinsten kan ik de speelruimte zo inrichten, zodat zij zich veilig en in alle rust kunnen ontwikkelen, zonder dat zij het contact met de groep verliezen.
Ouders die niet willen dat hun kind tv kijkt of willen dat hun kind biologische of vegetarische voeding krijgt, kunnen dit met mij bespreken.

Ik bied opvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Naast mijn eigen kinderen vang ik 3 tot 4 kinderen per dag op. Dit is afhankelijk van de groepssamenstelling. Ik ben geopend op alle werkdagen van de week behalve op woensdag.

Heeft u interesse in mijn opvang en wilt u vrijblijvend met mij kennismaken? Vul dan het aanmeldformulier in en geef door dat u met mij wilt kennismaken. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Het belangrijkste is dat er tussen u en mij een wederzijdse klik is. Is deze klik aanwezig, dan maakt InterKid voor u een vrijblijvende offerte, waarmee u kinderopvangtoeslag kunt aanvragen. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, dan maak ik samen met u en InterKid een afspraak om de contracten bij mij thuis te tekenen. Als ik ziek ben of met vakantie kan InterKid voor u een vervangende gastouder regelen, indien u dit wenst.

Ik kijk er naar uit om u binnenkort te ontmoeten!!!
Groetjes,
Suzanne van Veldhoven


Wilt u eens kennismaken met Suzanne, of kunnen wij een offerte voor u maken?
Neem dan contact op met InterKid of meld u vrijblijvend aan.

Overige informatie

Leeftijdscategorie 0-4
Uurtarief € 7,00 (2024) exclusief flesvoeding, inclusief luiers
Soort woning Eengezinswoning met voor- en achtertuin
Buitenspeelmogelijkheden Moestuin, kinderboerderij, speeltuinen in de buurt
Huisdieren geen

Beschikbaarheid

's Ochtends 's Middags
Maandag 🟢 🟢
Dinsdag 🟢 🟢
Woensdag
Donderdag 🟢 🟢
Vrijdag 🟢 🟢

how to embed google map on website

Leyenburg

GGD-rapporten

Suzanne
(Leyenburg)


how to embed google map on website

Leyenburg

GGD-rapporten